book

View/Cancel a Reservation
Use the form below to find your reservation
Find Reservations
席を予約する
お問い合わせ詳細

Recommendations

SPECIALTIES

Exceptional Quality French neo-classical mansion, French style, French chef & High quality french food.

eat what you love

the finest ingredients for the finest moments

LUNCH & DINNER SETMENU

YOUR CHOOSES

TWO+FOUR = 165. | ONE+FOUR= 175. | THREE+FOUR = 360. ONE+THREE = 385. | TWO+THREE = 375. | ONE+TWO+THREE = 475. ONE+THREE+FOUR= 460. | TWO+THREE+FOUR = 450. FOUR COURSES = 550.

O N E | S T A R T E R

Beet tartar

Beet tartar with salmon and basil dreesing | Xa lát củ dền trộn cùng cá hồi và sốt húng quế Hà Nội

Octopus salad

Octopus salad | Xa lát bạch tuộc sốt chua cay và rau củ

Garden salad

Mixed Garden salad | Xa lát vườn rau Đà Lạt

Chicken croquette

Chicken croquette salad with Honey mustard sauce | Xa lát gà viên tròn dùng kèm sốt rau thơm mật ong

T W O | S O U P

Mushroom Or Vegetable Soup

Mushroom soup or Seasonal Vegetable soup | Món súp nấm Hoặc súp rau theo mùa

Onion soup

French Onion soup | Súp hành kiểu Pháp

Artichoke Soup

Creamy artichoke with crispy couston | Súp hoa artichoke dùng kèm bánh mỳ giòn

Carrots soup

Creamy roasted carrots soup with ginger Súp cà rốt nướng vị gừng dùng kèm bánh mỳ và gà nướng

T H R E E | M A I N - C O U R S E

Braised cheek beef

Braised cheek beef with mix vegetable | Má bò hầm dùng kèm rau củ xào và rau xanh trộn

Pan fried seabass

Pan fried seabass serve with pickle and tamarind sauce | Cá Vược áp chảo dùng kèm rau củ chua và sốt quả me

Slow cook chicken

Slow cook rolls of chicken with miso sauce | Gà cuộn nấu chậm nướng, dùng kèm sốt miso

Pork shoulder

Pork shoulder, Asian chimichurri sauce and seasonal creation | Nạc vai heo và sốt rau thơm châu Á kèm món phụ sáng tạo theo mùa

Pan fried duck breast

Pan fried duck breast with creamy beet | Ức vịt áp chảo dùng kèm sốt củ dền và cà rốt xào

F O U R | D E S S E R T

Lime meringue

Lime meringue tart with ice cream | Bánh tart chanh kèm kem

Chocolate Mousse

Chocolate Mousse | Sô cô la đánh bông

Fruit cheesecake

Strawberry and orange cheesecake | Bánh pho mai lạnh vị dâu và cam

Cup Jack

Cup Jack fresh fruit salad with 1 scoop of ice cream, chocolate sauce | Xa lát hoa quả tươi với 1 muỗng kem kèm xốt sô cô la

Mango mousse

Mango mousse "Financier" coconut | Mousse xoài kèm bánh xốp dừa

FIVE COURSE MENU TASTE

your choose

ONE OR TWO + THREE + FOUR + FIVE = 1,068,000++VND | ONE OR TWO + THREE + FOUR = 999,000++VND | ONE OR TWO + FOUR + FIVE = 939,000 VND

ONE | STARTER

Beef Carpaccio with Vietnamese coriander

Bò lát mỏng ăn gỏi kèm pho mai bào và rau răm

Pan-fried duck foie gras with Plum sauce 40 gram

Gan ngỗng áp chảo kèm xốt mận

Seared Ahi tuna with mango salsa

Cá ngừ cháy cạnh dùng kèm salad xoài cay

TWO | SOUP

Dalat artichoke soup with scallop

Súp bông artichoke dùng kèm sò điệp áp chảo

Creamy butternut squash soup with prawn

Súp bí đỏ nướng dùng kèm tôm áp chảo

Tomato seafood soup with chili Tay Bac and crispy bread

Súp cà chua hải sản vị ớt Tây Bắc cùng bánh mỳ giòn nướng tỏi

THREE | SEAFOOD

Pan fried Norway salmon serve with Hanoi basil sauce (100 gram)

Cá hồi nanuy áp chảo, sốt húng quế Hà Nội

Japanese scallop with Dalat chili romesco sauce (2 Pcs)

Sò điệp Nhật áp chảo, sốt ớt kiểu romesco

Tiger prawn with chili tamarind sauce (2 Pcs)

Tôm đại áp chảo, ba chỉ heo Tây Ban Nha giòn sốt me dùng kèm cơm pilaf

BETWEEN COURSES

Lemon sherbet splash with a dash of Vodka

Kem đá hương chanh rượu vodka một viên

FOUR | MEAT-DISH

Duck breast with Dalat vegetable, foie-gras and ginger sauce 150 gram

Ức vịt áp chảo cùng gan ngỗng béo dùng kèm rau củ và sốt gừng

Pan seared Black Angus Ribeye serve with Asian Chimichuri sauce (120 gr)

Thăn nội bò Black Angus dùng kèm rau củ xào và sốt rau thơm châu Á

Roasted lamb rack with Asian herb, Aubergine, green mint sauce (2 chops)

Dẻ sườn cừu áp chảo, rau thơm, cà tím nướng, sốt bạc hà

FIVE | DESSERT

Mango tart with green rice flakes ice-cream

Bánh tart xoài kèm kem cốm

Tiramisu Tay Nguyen coffee flavored

Tiramisu hương vị Cà phê Tây Nguyên

Chocolate and orange Cheesecake

Bánh Cheesecake vị sô cô la và cam

Testimonials

ベトナム風フレンチレストラン

ベトナム風にアレンジされたフレンチレストラン。雰囲気も良いですし、料理はフレンチの繊細な味付けです。ワインもいろいろな種類が揃っており、白ワインも赤ワインも料理に合って美味しかったです。お値段はリーズナブルです。 おり、白ワインも赤ワインも料理に合って美味しかったです。お値段はそこそこ

55bridge

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g293924-d9605204-Reviews-Maison_Vie-Hanoi.html

Wonderful resturant

We ate here twice while in Hanoi. It was very good, and very reasonable. They have a set menu nightly, 393 dong,+service and vat.($17.00) Very nice menu if you don't want the set menu. Very attentive and great service . If you need a break from local food, go here. Casual dress.

Daydream583515

https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g293924-d9605204-r741670911-Maison_Vie-Hanoi.html

Great Lunar New Year’s Eve

In town as part of an extended tour with family and a friend. The restaurant was recommended by out too cal tour leader. The service was quite good considering the staff was somewhat short handed because of the holiday. Two of our party ordered off the daily set menu, the other three ordered a ia carte. We were all completely delighted with our dinner. On the way to the restaurant I inadvertently lost a portable translator in our taxi. I was amazed that the owner of the restaurant took charge and called the taxi company on our behalf and our translator was returned to our hotel. This was beyond expectations. All I can say is his effort was unanticipated and much appreciated.

Dan Melnick

https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g293924-d9605204-r741299791-Maison_Vie-Hanoi.html#

MAISON VIE RESTAURANT – FINE FRENCH CUISINE 

28 Tăng Bạt Hổ, Str., Hai Ba Trung Dist., Hanoi, Vietnam | info@maisonvie.vn  | Online reservation click here | Hotline +84904150383 | 024-3633 0206 | Open: 10:00 am – 10:00 pm